Hirdetés

Több ezer felhasználónál leálltak a Microsoft 365 szolgáltatásai



|

Magyar idő szerint szerda délelőtt árasztották el a hibajelentések a cég központját, nyomoznak, mi lehet az ok.

Hirdetés

Több ezer felhasználó nem érte el szerda délelőtt a Microsoft 365 szolgáltatásait, illetve a Teamset, az Outlookot és az Xbox Live-ot. A hibajelentésekre szakosodott Downdetector információi szerint a probléma főleg Nagy-Britanniát érinti: reggel 9 körül egyszerre több mint kétezer jelentés érkezett a Teamsről és majdnem ötezer az Outlookról, tehát ennyi felhasználó panaszkodott - a valós adat nyilván ennek sokszorosa. Amerikában ennek alapján tizedannyi usert érintett a hiba és Magyarországon is párszáz jelentés érkezett.

A kiterjedt hibát kora délutánra nagyjából felszámolták, igaz, délután kettőkor még mindig több százan nem érték el a Microsoft szolgáltatásait a szigetországban. A Microsoft közben a hivatalos Twitterén közvetíti a híreket.

Mint kiderült, egy hálózati beállításokat érintő frissítést visszavontak, ez okozta a galibát, a helyzetet pedig még mindig nem sikerült megoldani.

Hirdetés

Nagy-Britannián kívül Japánban is megugrott a hibajelentések száma, délelőtt 900-an nem jutottak hozzá a Microsoft szolgáltatásaihoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.