Hirdetés

Több mint 300 különböző GeForce RTX 2060 érkezhet



|

Az NVIDIA alaposan megvariálja majd a kínálatot: a memória mennyiségében és típusában is eltérnek majd az egyes RTX 2060 kártyák. A 6 alapverzióra elképesztően sok különböző modell épül majd.

Hirdetés

Az NVIDIA sokak számára okozott bosszúságot, amikor memória alapján megvariálta a GeForce GTX 1060-at. Így a grafikus vezérlőből van 3 és 6 GB-os kiadás is, ráadásul a GPU magkonfigurációja sem azonos a két modellnél. 

Hirdetés

A jelek szerint ezt a vonalat viszi tovább az óriás. A VideoCardz jelentése szerint a Gigabyte egyik véletlen szivárgása arról árulkodik, hogy az NVIDIA egyenesen hat eltérő GeForce RTX 2060-at dob majd piacra. 

Egyelőre legalábbis hat eltérő verzió ismert. Ezek a memória mennyiségében és típusában egyaránt különböznek. 3, 4 és 6 GB memóriával szerelt GeForce RTX 2060-as kártyákra számíthatunk majd. Mindegyikből lesz újabb, GDDR6-os típus, illetve régebbi, GDDR5-ös is. 

A tippek szerint a Gigabyte a hat eltérő RTX 2060-ra építve összesen 39 SKU-t dobhat piacra. Amennyiben a többi partnergyártó kínálatát is hozzávesszük, a piacon több mint 300 különböző GeForce RTX 2060 videokártya lehet majd. Nem lenne meglepő, ha a GPU konfigurációja sem lenne ugyanaz az egyes variánsoknál. A januárban debütáló GeForce RTX 2060-ból tehát elég nehéz lesz majd választani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.