Hirdetés

Többé nem hal be frissítés után az okostelefonod



|

Az Android Oreo Rescue Party funkciója meggátolja az esetleges bootloopot.

Hirdetés

Több újdonsággal köszöntött be nemrég a szuperhősnek öltözött Android 8.0 Oreo, amely a motorháztető alatt további apró érdekességeket is tartogat. 

Hirdetés

Az új rendszer segít például elkerülni a frissítések folyamán jelentkező bootloopot. Mindezt a Rescue Party nevű funkció gátolja meg, amely automatikusan működésbe lép, amint az Oreo azt érzékeli, hogy a rendszer alapelemei összeomlási hullámba ragadtak. 

Miután a Rescue Party működésbe lép, olyan műveleteket hajt végre, amelyeknek hála a készülék helyreáll. Amennyiben semmi sem működik, akkor az eszköz megpróbál recovery módba bootolni, és a felhasználót gyári visszaállítás elvégzésére kéri. 

Sajnos a Rescue Party csak az Android Oreoban van benne, a régebbi rendszerekben még nem. Alapból viszont engedélyezve van, tehát külön tennivalónk nincs vele. 

A funkció automatikusan bekapcsol, ha a system_server 5 perc alatt ötnél többször indul újra vagy egy állandó rendszerapp 30 másodperc alatt ötnél többször omlik össze. Külön hardverigénye nincs a funkciónak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.