Hirdetés

Tölthető az Android 7.1.2



|

Elérhetőek az új verzióhoz tartozó képfájlok, befutott a Pixel és a Nexus készülékekre a frissítés.

Hirdetés

Egy ideje már lehetett hallani, hogy a Google elérhetővé tette az Android 7.1.2-t a Pixel C táblagépeken, most azonban általánosan is megjelent az Android 7.1.2. 

Hirdetés

Az OTA fájlok mellett a képfájlok is megérkeztek, és minden kompatibilis Pixel és Nexus készülékre eljutott már elméletben a frissítés. Fontos megjegyezni, hogy a Nexus 6-ra és a Nexus 9-re már nem, ezek többé nem kapnak rendszerfrissítést. 

Az Android 7.1.2-re azonban azonnal frissíthető a Pixel, a Pixel XL, a Nexus 6P, a Nexus 5X, a Pixel C és a Nexus Player. 

Az Android 7.1.2 több javítást és fejlesztést is tartalmaz. Jobb lett az ujjlenyomatolvasó simogatós gesztusvezérlése, vannak akkuhasználati riasztások és jobb lett a Bluetooth. A Google javította az egyes modelleken előforduló korai kikapcsolás hibáját, elvileg immáron senkinél nem lesz rózsaszín a kamera, illetve a hangszóró sem torzít maximumon. Ezek mindenesetre elszigetelt hibák voltak. 

Természetesen a csomagban benne van az áprilisi biztonsági frissítés is, amit még egyetlen másik gyártó sem adott ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.