Hirdetés

Tölthető az OpenSUSE Leap 15



|

Üzleti funkciókkal és hosszú távú támogatással érkezett meg a Linux-disztribúció legutóbbi verziója.

Hirdetés

A napokban megjelent az OpenSUSE legújabb verziója, amelyben többek között új telepítő, fejlesztett felhős használat, valamint a GNOME és a KDE asztali környezetek támogatása is helyet kapott. 

Hirdetés

Hogyan lett Leap 15-ös folytatása a legutóbbi 42-es kiadásnak? Az SLE-hez szerettek volna igazodni a fejlesztők. Az OpenSUSE Leap 15 sokkal közelebb áll már a SUSE Linux Enterprise-hoz (SLE), vagyis a felhasználók könnyebben tudnak átállni a közösségi alapokon nyugvó operációs rendszerrel a professzionális változatra, ami jobb stabilitást és hosszú távú támogatást is kínál. 

A tervek szerint a következő három évben évente jön majd frissítés, vagyis a jelenlegi 15.0-t jövőre a 15.1 követi. Az OpenSUSE egy ingyenes és nyílt forráskódú Linux-disztribúció, amely PC-kre és szerverekre egyaránt elérhető. A legutóbbi verziójában frissített csomagok, új lemezparticionáló, új tűzfal-kezelő és számos egyéb változtatás található. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.