Hirdetés

Megérkezett a tökéletes Wi-Fi



|

Életünk alapvető része a zsinórnélküli internetelérés, ezért is olyan fájdalmas, amikor megbízhatatlan, szakadozik és lassú. Olyan megoldást mutatunk, amivel tényleg megvalósítható a tökéletes otthoni Wi-Fi hálózat.

Hirdetés

Végtelenül egyszerű egyetlen routert beállítani, és a közvetlen közelében netre kapcsolódni Wi-Fi-n keresztül. A valóságban azonban ez nagyon ritka, egyetlen router - legyen az bármilyen csúcsmodell is - nem képes tökéletesen lefedni már egy közepes lakást sem. Ha pedig több emeletről,vastag betonfalakról van szó, bizony komoly hálózatra van szükség. Aki próbált már több jeltovábbítót és elérési pontot routerrel szinkronizálni, Wi-Fi-roamingot beállítani, csatornaoptimalizálást végezni, pontosan tudja, milyen nehéz feladat is ez, a magas kiépítési költségekről már nem is beszélve. De nem kell ennyi szenvedésnek alávetni magadat, van megoldás a tökéletes otthoni Wi-Fi-hálózatra: a TP-Link Deco meshrendszere.

Hirdetés

A Wi-Fi új generációja

A háztartások jelentős részében az internetelérés klasszikus felépítésű: egyetlen központi routernek kell az egész lakást vagy házat beszórnia jellel. A mérnökök is tapasztalták, hogy ez messze nem ideális, ezért kidolgozták a meshrendszert, amely egészen máshogy működik. Ebben több, kisebb bázis üzemel, amelyek egymással saját, védett, nagy sávszélességű, zsinórmentes kapcsolaton kommunikálnak.

Az elosztott kiépítés hatalmas előnye, hogy az egységek hatósugara összeadódik, és ezáltal egy óriási területet képesek lefedni egyetlen Wi-Fi-hálózati azonosítóval, alhálózatok nélkül, így nem kell SSID-k között ugrálnod, és folyton a vételi erősséget lesned a mobilodon. A mérnökök a kiépítést is felhasználóbarát módon oldották meg, egy mobilos applikációval kapcsolódhatsz a TP-Link Deco eszközökhöz, és ezen mindent be tudsz programozni, sőt segítséget kapsz a legjobb elhelyezéshez is. A felhasználóbarát kivitel nem jelenti azt, hogy lebutított, szimpla elérési pontot kapsz szép csomagolásban.

A dizájnos Deco M és P széria tagjai egyaránt megkapták a legfontosabb szolgáltatásokat, így a Wi-Fi ac szabványhoz kapcsolódó dual band-módot, a MU-MIMO-t, a gigabites LAN-portokat, a jelformálást(Beamforming), az IPv6-támogatást, QoS-t, beépített vírusvédelmet és szülői felügyeletet is. A rendszer ráadásul rugalmas, egyes, kettes és hármas csomagban is választhatod a Decot, amit szükség esetén további egységekkel bővíthetsz.

Az okosotthon előszobájában

A TP-Link Deco rendszere, azon belül is az M9 Plus ennél is többre képes. A Wi-Fi ac-kapcsolat mellett ugyanis Bluetooth- és ZigBee-hálózatokat is kezel, így az ezekkel kompatibilis okoseszközöket is rákapcsolhatod. Ez lehet okoskapcsoló, okosizzó, vízszivárgásjelző, ajtó- és ablaknyitásérzékelő, okoszár, és még sorolhatnánk. Ezek akár más gyártótól is érkezhetnek, miközben sokat megspórolsz azzal, hogy nem szükséges a drága központokat még külön megvásárolnod lakásod felokosításához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.