Hirdetés

Trendi és szuperkönnyű lett az Acer Swift 5 laptop



|

Ami azt illeti, a világ legkönnyebb 15,6 hüvelykes laptopja lett az Acer Swift 5 SF515-51T.

Hirdetés

Az Acer már májusban mutatott egy 15,6 hüvelykes laptopot, ami mindössze 990 grammot nyom a mérlegen. Most végre itt vannak a részletek és a konkrét laptop is, az IFA kiállításon már megtekinthető az Acer Swift 5 SF515-51T. 

Hirdetés

A laptop 1199 eurótól lesz kapható, valamikor az év vége felé jelenik meg. A képernyő körüli keret meglehetősen vékony, ennek hála a kijelző 88 százalékot tesz ki a házból.

Az Acer azonban hagyott elég helyet felül a webkamerának, így a videós beszélgetések nem lesznek furcsák. Sajnos a kijelző alá vagy a billentyűzetbe rakott kamera nem ideális képet eredményez. Maga a HD-s webkamera egyébként az SHDR képkezelést is támogatja. 

A Swift 5 igazán lapos lett, ugyanakkor az igazi érdekessége az, hogy a maga 990 grammjával a világ legkönnyebb 15,6 hüvelykes laptopja. Ennek ellenére belefért egy full HD-s, IPS-panellel rendelkező érintőképernyő. Az Intel Core i5-8265U Whiskey Lake-U CPU mellett a Core i7-8565U is választható. A RAM maximális mennyisége 16 GB, a tárhelyé 512 GB (PCIe NVMe SSD). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.