Hirdetés

2022-ben hozza a 3 nm-es chipeket a TSMC



|

Napról napra hozza a rekordokat a TSMC, a 3 nm-es gyártástechnológia a tervezettnél hamarabb debütálhat.

Hirdetés

A TSMC sorra dönti a rekordokat, és eközben remekül halad az új gyártástechnológiák fejlesztésével. Ami azt illeti, az 5 nm-es technológiával már 2020 második negyedévében elindítja a sorozatgyártásokat. 

Hirdetés

A 7 nm-es eljárásra építő chipekre rengeteg megrendelést kap a TSMC, Ázsiában ennek hála a legnagyobb vállalattá nőtte ki magát. A TSMC eközben már a 3 nm-es gyártástechnológián is dolgozik, amelynél a tömeges termelést 2022-ben elindítják

Ezt JK Wang, a TSMC egyik senior alelnöke elárulta el. Mindez pedig azt jelenti, hogy a korábban tervezetthez képest egy évvel korábban hozhatja el a 3 nm-es chipeket a TSMC. A gyárépítések jól haladnak az elmúlt időszakban felbukkant hírek alapján. 

A tippek szerint az első olyan kész termékek, amelyekbe 3 nm-es lapka kerül, 2022 végén jelenhetnek meg a piacon, az ünnepi szezon előtt. Az Apple és a Huawei biztosan ott lesz a TSMC ügyfelei között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.