Hirdetés

Tudd meg, mire képes a PC-d - ez az 5 legjobb rendszerinformáció alkalmazás



|

Mindegy, hogy milyen információra van szükséged a gépedet illetően, van rá alkalmazás. Mutatunk is ötöt, amiket mi is napi rendszerességgel használunk.

Hirdetés

Az egyik legjobb alkalmazás azok számára, akik minden, a hardverrel kapcsolatos információra kíváncsiak. Az adatokat a HWiNFO32 kétpaneles felépítésben tálalja, balra a számítógép fő részegységei választhatók ki, jobbra pedig az éppen kiválasztott eszköz (szinte) összes jellemzője látható. Fogyasztási adatok, hőmérsékletek, kapacitások, adattárolók esetén SMART információk és így tovább. Hasznos funkció, hogy akár jelentés készítésére is van lehetőség: ebben az esetben az adatok egy később könnyen megnyitható fájlba kerülnek. A 32 bites változat emellett alapszintű benchmark funkciót is kínál a processzor, a GPU és az adattárolók számára. A szoftver természetesen ingyenes.

Letöltés

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.