Hirdetés

Új gamer monitort mutatott be az AOC



|

A Red Dot Award díjas modell az Agon Pro termékcsalád legújabb darabja.

Hirdetés

Az AOC a gamer célcsoportnak tervezett monitorok piacának egyik legmeghatározóbb gyártója. A csúcsmodellek nemcsak letisztult, modern dizájnt kapnak, hanem kiváló teljesítményt nyújtanak, magas felbontás mellett sem romlik a képminőség.

A gyártó bemutatta az Agon Pro széria legújabb darabját, az AG274QS-t, ami egy 27 hüvelykes, Fast IPS modell, AMD FreeSync Premium támogatással.

Hirdetés

Az AOC Agon Pro AG274QS támogatja az 1440p felbontást 300 Hz-es frissítési rátával, és emellett 1 ms-os válaszidővel és 600 nites fényerővel rendelkezik, megkapta a hivatalos DisplayHDR 600 minősítést is. A Red Dot Award elismerést kapó modell fekete színű, viszont aki szeretné színesebbé tenni, annak elérhető a G-Menu szoftver által az RGB effektek beállításának lehetősége is. A monitorhoz tartozik egy fém állvány, amivel állítható a magasság és a dőlésszög is.

A legújabb AOC gamer monitor négy darab USB 3.2 portot kapott, rendelkezik két 5W-os beépített hangszóróval és egy headset állvánnyal is. A beállításokat a QuickSwitch kontrollerrel lehet módosítani. Az AOC Agon Pro AG274QS még idén júniusban kerül forgalomba, a tervek szerint 929,99 fontos, vagyis nagyjából 425 ezer forintos áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.