Hirdetés

Új, hordozható monitort mutatott be az ASUS



|

14 hüvelykes, full HD-s IPS-panelt kapott az ASUS új hordozható monitora, a ZenScreen MB14AC.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta a legújabb hordozható monitorát, a ZenScreen MB14AC-t. Ez egy 14 hüvelykes, full HD felbontású IPS-panelt kapott, ami nem csak horizontálisan, de vertikálisan is felhasználható. Az utóbbi időben ezek a megoldások egyre felkapottabbak, újabb gyártók lépnek be a piacra, de az ASUS továbbra is a kategória egyik legismertebb szereplője. A mostani újdonsága csak 590 gramm és 9 milliméter vastag, ezért aztán ideális az utazásokhoz is. 

Hirdetés

A hibrid jeltovábbításnak hála a tápcsatlakozást és a videojel átvitelét egyetlen kábel biztosítja. Ráadásul USB-C vagy USB-A porton keresztül minden laptoppal kompatibilis, 700:1 kontrasztaránnyal, 178 fokos betekintési szögekkel és 250 cd per négyzetméter maximum fényerővel rendelkezik. 

Az elforgatást automatikusan érzékeli a monitor, ennek megfelelően vált a fekvő és az álló módok között. Ez utóbbit kódoláshoz, dokumentumokhoz, könyvekhez, mobilos weboldalakhoz ajánlja a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.