Hirdetés

Új hordozható SSD-t villantott a Crucial



|

Könnyű, flash-alapú adattároló lett a Crucial X8, a gyártó legújabb hordozható SSD-je.

Hirdetés

A Micron fogyasztói tárhelyekre szakosodott márkája, a Crucial nemrég bemutatta a legújabb hordozható SSD-jét, az X8-at. A Crucial X8 egy könnyűsúlyú, flash-alapú adattároló, 500 GB-os és 1 TB-os kapacitásokkal. 

Hirdetés

Az átviteli sebességek maximuma 1050 MB másodpercenként olvasáskor. A meghajtók USB 3.1 Gen 2 csatolófelületet használnak, a dobozban USB-C-USB-A adapter is található. A működéshez azonban USB 3.1-es szabványra van szükség, a 2.0 és az 1.1 nem támogatottak, a régebbi szabványok nem tudják biztosítani az 1,5 ampert a meghajtónak. 

Egyetlen USB-C-s kábel szerencsére elég az adatcseréhez és a tápellátáshoz is. A motorháztető alatt a Crucial P1 M.2 NVMe SSD található, ASMedia bridge chippel. Alapból kamerabarát módon, exFAT formázással érkezik a meghajtó. PC-k mellett Maceket, iPad Pro tableteket, Chromebookokat és androidos eszközöket is támogat. 

Elvileg Xbox One és PS4 konzolokkal is működik, és 2,28 méteres eséseket is kibír. A víznek sajnos nem áll ellen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.