Hirdetés

Szivárognak az új Intel Comet Lake-S CPU-k mérési eredményei



|

A következő-generációs Comet Lake-S chipek közül egy 10- és egy 6-magos modell eredményei is felbukkantak.

Hirdetés

Mivel új benchmark-eredmények mindig kerülnek fel a népszerű Geekbench szervereire, ezért a szemfülesek felfedezhették, hogy mire lesznek képesek az Intel következő-generációs Comet Lake-S processzorai. 

Hirdetés

Valószínűleg kiadás előtti hardverekről van szó, tehát pontosat és véglegeset egyelőre nem lehet mondani. Ennek ellenére érdekes, hogy egy 10-magos és egy 6-magos CPU-ról is sok minden kiderült. 

A 10-magos, 20-szálas processzor 1,51 GHz-es alap és 3,19 GHz-es boost melletti órajelet használ, az L1, L2 és L3 cache mérete összesen 640 KB, 2,5 MB és 20 MB. A 6-magos modellnél ezek az értékek 1,99 és 2,89 GHz-en, valamint 384 KB-on, 1,5 MB-on és 12 MB-on alakulnak. 

Valószínűleg ezekhez a processzorokhoz is az Intel UHD Graphics 630 integrált grafikát társítják majd, maximum 24 végrehajtási egységgel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.