Hirdetés

Új midi tornyokkal frissített az Antec



|

Sokan megtalálhatják a számításaikat az NX500-as és az NX600-as gépházakban.

Hirdetés

Az Antec elérkezettnek látta az időt, hogy újabb gépházakkal frissítsen a PC-s piacon. Ezúttal az Antec NX500 és az NX600 érkeztek meg, sőt, már most kaphatóak a boltokban, 64,95 és 78,95 euróért. 

Hirdetés

Az NX500-at a gamereknek szánja a gyártó, és alapvetően az ár-érték arányra koncentrál. A 490 x 220 x 440 milliméteres gépház sokféle hűtőt támogat, beépített LED-es kontrollere van, na és persze az USB 3.0-t is támogatja. A különlegessége az RGB-s mesh előlap, valamint az üveg panel.

Ebbe a modellbe 6 ventilátor fér, ebből három előre, egy felülre, egy hátra. Egy darab 120 milliméteres, ARGB-s már benne van gyárilag. Akár E-ATX-es alaplapot is elnyel, továbbá két 3,5 vagy 2,5 hüvelykes meghajtót, plusz két 2,5 hüvelykes SSD-t, maximum 350 milliméter hosszú videokártyát és 165 milliméter magas CPU-hűtőt. 

Az NX600 már 495 x 220 x 430 milliméteres, üveg előlappal, persze mesh betéttel és RGB-s világítással. Ebbe ATX-es alaplapok férnek, gyárilag pedig már négyre nő az ARGB-s ventilátorok száma. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.