Hirdetés

Új processzorral frissül a RedmiBook 14 laptop



|

Tizedik-generációs Intel Core i7 CPU-val érkezik a frissített RedmiBook 14.

Hirdetés

A RedmiBook 14 a Xiaomi kedvelt Redmi márkájának az első laptopja, idén május végén érkezett meg, nyolcadik-generációs Intel processzorokkal. A Redmi nemrég megszellőztette, hogy új processzorral frissíti a notebookot. 

Hirdetés

Egészen pontosan tizedik-generációs Core i7-es CPU-val újít a Redmi, és bár konkrét modellt nem említettek, valószínűleg a Core i7-8565U-t váltják majd le a felsőkategóriás változatokban. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a frissített RedmiBook 14 Enhanced kap-e valamilyen más, esetleg erősebb GPU-t, vagy kitart a GeForce MX250-es grafikus vezérlés mellett.

Szerencsére azonban nem kell már sokat várni a konkrétumokra, elvileg már holnap debütál az új laptop egy új Redmi TV és a Redmi Note 8 széria társaságában. Vezeték nélküli egeret és Bluetooth headsetet is villant majd a gyártó ezekhez az újdonságokhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.