Hirdetés

Új processzorral frissült a Surface Book 2



|

Az Intel legújabb 4-magos processzorával turbózta fel a Microsoft a Surface Book 2-t.

Hirdetés

A Microsoft csendben frissítette a Surface Book 2 alapmodelljét. Az óriás ezúttal az Intel nyolcadik-generációs, 4-magos Core i5-ös processzorával turbózta fel a gépet, konkrétan a 13 hüvelykes Surface Book 2-t.

Hirdetés

A 2-magos, hetedik-generációs CPU-val szerelt modell árát 1299 dollárra csökkentette. A frissített, 4-magos változat 1499-be kerül, és konkrétan egy Core i5-8350U CPU-t kínál, ami maximális boost órajel mellett 3,6 GHz-en ketyeghet. 

Az új, középmezőnyt képviselő Surface Book 2-ben 256 GB tárhely és 8 GB RAM található. A komoly változást csak a processzor jelenti, az viszont elvileg jelentős teljesítménynövekedést ígér. A tesztek alapján a 4-magos Surface Pro 6 modelleknél legalábbis ez volt a helyzet a 2-magos változatokhoz mérten. 

Míg a Microsoft ezt a frissítést csendben lépte meg, addig április 17-én, New Yorkban egy külön Surface rendezvényre készül. Elvileg itt a Surface Hub 2 árát és elérhetőségét tudjuk meg, illetve a Steelcase villantja meg a kapcsolódó kiegészítőit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.