Hirdetés

Új változat készült az egyik legkényelmesebb mobilos kontrollerből



|

A Razer Kishi V2 még jobbá teszi a mobilos játékok élményét.

Hirdetés

Az okostelefonok és táblagépek szerencsére számos bluetooth-os kontroller használatát támogatják már, játszhatunk a PlayStation vagy az Xbox hivatalos gamepadjeivel is, de ezekkel csak úgy az igazi az élmény, ha asztalra tesszük vagy egy kiegészítővel közvetlenül a kontrollerre csatlakoztatjuk a készüléket. A Razer Kishi V2 ugyanakkor gyakorlatilag Nintendo Switchet vagy Steam Decket csinál bármilyen okostelefonból.

A Kishi továbbfejlesztett változata mikrokapcsolókat, valamint fotók és videók rögzítésére használható Share gombot is kapott, illetve kényelmesebb lett a használata

Hirdetés

Mivel nem bluetooth-on csatlakozik, hanem közvetlenül a telefonok USB-C csatlakozóján át, minimális a késleltetés, és így sem kell lemondanunk a készülék játék közbeni töltéséről. Számos androidos telefonnal kompatibilis, köztük a Razer Phone-okkal, az S8-asnál újabb Samsung Galaxy S-ekkel, és a Note 8-nál újabb Note-okkal, valamint a Google Pixel 2-től újabb eszközökkel (de nem kizárólag ezekkel). Az iOS-es verzió ősszel érkezik.

A Razer Nexus app használatával két multifunkiciós gomb működését testreszabhatjuk, streamelhetünk Facebookra és YouTube-ra, egy helyen láthatjuk a Kishi V2-t támogató játékokat, és beállításokat is kapcsolgathatunk.

A Kishi V2 119,99€-s ajánlott fogyasztói áron kapható a mai naptól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.