Hirdetés

Újabb 144 Hz-es monitor érkezett a BenQ-tól



|

WQHD felbontást, HDRi- és FreeSync-támogatást is kínál a többek között játékra ideális EX2780Q monitor.

Hirdetés

A BenQ nemrég állt elő az EX2780Q monitorral, ami egy 27 hüvelykes, WQHD, vagyis 2560 x 1440-es felbontást használó termék, 10-bites IPS-kijelzővel. A DCI-P3-at 95 százalékban lefedő panel 144 Hz-es képfrissítéssel dolgozik, és mivel adott a FreeSync-támogatás is, ezért a gördülékeny játékmenetekkel sem lesz gond. 

Hirdetés

Az 5 milliszekundumos G2G válaszidő persze nem varázsolja a legjobb gamermonitorrá a terméket, ugyanakkor a felbontás jó középút az 1080p és a 4K között, tehát a videokártya terén is lehet kicsit takarékoskodni, és fenntartani a 144 Hz-et. 

Az új monitor egyik érdekessége a HDRi plecsni, ami igazából a BenQ saját fejlesztéseire utal: a Visual Edge, a Black eQualizer és a Color Vibrance technológiákra. Tehát a fényerő, a dinamikus kontraszt és a színegyensúly mind automatikusan állítódnak. 

A kijelzőhöz távirányító is jár, bemenetek tekintetében két HDMI 2.0, egy DisplayPort, egy USB-C és jackcsatlakozó akad. Két darab 2 wattos hangszóró és egy 5 wattos mélynyomó is akad az 599 dolláros képernyőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.