Hirdetés

Újabb AMD-s veterán ment át az Intelhez



|

Darren McPhee 12 évet töltött az ATI-nál és az AMD-nél, mostantól azonban az Intel videokártyákért felelős részlegét erősíti.

Hirdetés

Darren McPhee 12 éven keresztül dolgozott az ATI-nál és az AMD-nél. Az AMD-t 2015-ben hagyta ott, akkor a cég egyik vezető marketingmenedzsere volt. Az utóbbi három éven több helyen is megfordult, most viszont meglepetésre az Intelhez igazolt

Hirdetés

McPhee az Intelnél a videokártyákért felelős divízióit erősíti majd, a termékekért felelős marketingmenedzserként. 

Az Intel grafikus vezérlőkkel foglalkozó részlege keményen dolgozik, hogy új dedikált videokártyákat fejlesszen és dobjon piacra. Elvileg az AMD és az NVIDIA videokártyáival szeretne versenybe szállni az Intel. A részleg folyamatosan bővül, a múltban már Raja Kodurit is leigazolta az AMD-től. Utána még több AMD-s nagyágyú igazolt az Intelhez: Jim Keller és Chris Hook is áttért a riválishoz. 

Ez egyértelműen arra utal, hogy az Intel projektjét komolyan kell venni. Ugyanakkor türelmesnek is kell lennünk, egy idei rendezvényen arról beszélt az Intel, hogy az első modellek csak 2020-ra készülhetnek el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.