Hirdetés

Újabb érdekességek derültek ki az AMD Ryzen 9 3900-ról



|

Ezúttal a 12-magos, 24-szálas processzor várható órajelei szivárogtak ki.

Hirdetés

Az utóbbi hetek szivárgásai alapján nyilvánvaló, hogy az AMD messze nem végzett még a Ryzen 3000 szériás asztali processzorokkal. Tum Apisak nemrég a közelgő, még be nem mutatott Ryzen 9 3900-ről ásott elő újabb információkat. 

Hirdetés

A chip elvileg 12-magos és 24-szálas lesz, a TDP értéke 65 watt lehet. Ezúttal pedig az derült ki róla, hogy milyen órajeleken dolgozhat. 

Állítólag a Ryzen 9 3900 alapból 3,1 GHz-en ketyeg majd, ez boost mellett azonban 4,2 GHz-re emelkedik. Nem kizárt azonban, hogy a 4,3 GHz is elérhető lesz. 

Az eddig megismert értékek és TDP fényében ez az AMD processzor igazából az Intel Core i9-9900-zal lesz egy súlycsoportban, bár az utóbbi akár 5 GHz-es órajelet is össze tud hozni. Az viszont több mint 400 dollárba kerül, és 8-magos, míg az AMD hasonló ár mellett sokkal több magot adhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.