Hirdetés

Újabb GeForce RTX videokártyán dolgozhat az NVIDIA



|

Az AIDA64 már egy be nem jelentett GeForce RTX T10-8 grafikus vezérlőt is listáz.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy az NVIDIA egy újabb GeForce RTX videokártyán dolgozik, az AIDA64 ugyanis már egy be nem jelentett NVIDIA GeForce RTX T10-8 grafikus vezérlőt is listáz. Ez a TU102-es lapkára építkezik. 

Hirdetés

Jelenleg négy modell van, ami a Turing-alapú TU102-es lapkára épít. A GeForce Titan RTX mellett a GeForce RTX 2080 Ti a másik a mainstream szektorban, míg az üzleti oldalon a Quadro RTX 8000 és RTX 6000. 

A GeForce RTX jelző a Tom's Hardware szerint arra utal, hogy egy gamereknek szánt ötödik megoldást hoz el hamarosan az NVIDIA. A tippjeik szerint a GeForce RTX 2080 Ti Super vagy a GeForce Titan RTX Black lehet a lehetséges befutó, de mivel a Titan RTX már kiaknázta a TU102 képességeit, ezért inkább az előbbit várják. Valószínűleg több CUDA maggal, gyorsabb memóriával jöhet az új modell. 

Bár korábban az NVIDIA tagadta, hogy piacra dobna GeForce RTX 2080 Ti Super vezérlőt, a tervek mostanában elég gyakran változnak a tech cégeknél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.