Hirdetés

Újabb képeken a Sapphire Radeon RX 5700 XT NITRO+ OC



|

Még több kép került elő a Sapphire közelgő prémium Radeon RX 5700 XT videokártyájáról.

Hirdetés

A Sapphire minden jel szerint elkészült a következő prémium grafikus vezérlőjével, a Radeon RX 5700 XT NITRO+ OC kiadásával. A kártya ebben a hónapban már kiszivárgott, voltak róla képek, most azonban a sajtófotók is előkerültek

Hirdetés

A Radeon RX 5700 XT NITRO+ OC hosszabb, magasabb és vastagabb is, mint a Radeon RX 5700 XT Pulse OC. A PCB is eltér attól, amit a Pulse OC kiadásnál bevetettek, a VRM erősebb lehet, és mivel támogatott lesz a magasabb fogyasztás, az órajelek is fentebb mehetnek. 

Maga a hűtő hosszabb, mint a PCB, az alumínium hűtőbordát három ventilátor hűti. Ebből kettő nagyobb, 100 milliméteres, a középső pedig 80 milliméteres. A hátlap csak a PCB-t fedi le. 

A kártyán lesz két DisplayPort 1.4 és két HDMI 2.0 csatlakozó. Sajnos a konkrét órajelek még nem derültek ki, de a NITRO+ OC elvileg a leggyorsabbak egyike lesz majd, a francia Amazonon pedig 479 euróért már elő is rendelhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.