Hirdetés

Újabb külső SSD-t hozott az ADATA



|

Stílusos és kompakt külső SSD lett az SC680, az ADATA legújabb adattárolója.

Hirdetés

Az ADATA bemutatta a legújabb külső SSD-jét, az SC680-at. A stílusos és kompakt adattároló már USB 3.2 Gen 2-es csatolófelületen át kommunikál, és így ér el látványos olvasási és írási sebességeket. 

Hirdetés

A mindössze 35 grammos és 10 milliméter vastag SC680 nagyon könnyedén, akár zsebben is hordozható. Az USB 3.2 Gen 2 felületnek köszönhetően az olvasási és írási sebességek elérik az 530 és 460 MB-ot másodpercenként, vagyis 6,6-szor gyorsabb az adattároló, mint a külső merevlemezek. Ez nem csak fájlok másolásakor, de játékok betöltésekor is előnyös. 

Még jobb, hogy az új külső SSD ellenáll a rázkódásnak, csendes és keveset fogyaszt. Az USB-C csatlakozó megfordítható, tehát attól sem kell tartani, hogy egy rossz pillanatban fordítva dugjuk be az USB portba. 

A meghajtó Windows, macOS és Android rendszerekkel is kompatibilis. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.