Hirdetés

Újabb Navi 14-es videokártyák jöhetnek



|

12 újabb eszközazonosító került elő, ami Navi 14-es videokártyákhoz kapcsolódik.

Hirdetés

A hardverekről szóló szivárgásokra specializálódott Komachi Ensaka 12 újabb olyan eszközazonosítóra bukkant, ami az AMD Navi 14-hez kapcsolódik. Egy új driverben igazából 14 eltérő ilyen azonosító van. 

Hirdetés

Ebből kettő a nemrég bemutatkozott AMD Radeon RX 5500-hoz és a Radeon RX 5500M-hez kapcsolódik. Vagyis 12 fel nem használt azonosító marad, de persze nincs rá garancia, hogy még ennyi új változat lesz. 

Egyes azonosítók már felbukkantak bizonyos benchmark-adatbázisokban, illetve valószínűleg az eltérő memóriakonfigurációval rendelkező variánsokhoz lesznek felhasználva a már bejelentett vezérlőknél. 

A Sapphire a nyáron az EEC-nek számos modellt jelentett le ugyanakkor, például a Radeon RX 5550 XT-t, az RX 5550-et és az RX 5500 XT-t. Feltehetően ezekhez a modellekhez tartozik a többi azonosító, de lehet, hogy az olyan egyedi termékekhez is kötődik pár, mint amit például az Apple eszközeibe gyárt a cég. 

A Radeon RX 5500 árát és megjelenési dátumát pedig továbbra sem ismerjük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.