Hirdetés

Újabb RDNA 2-alapú grafikus kártyákat hozhat az AMD



|

A jelek szerint hamarosan újabb modellekkel bővülhet az AMD Radeon RX 6000-es szériája.

Hirdetés

A USB Implementers Forum kiszúrt egy listát, amely alapján az AMD újabb RDNA 2-alapú grafikus kártyákkal bővítheti a Radeon RX 6000-es szériát. Azt egyelőre nem tudni, hogy Navi 21-es vagy Navi 22-es variánsokról van szó. A Navi 22-es Radeon RX 6700 XT mindenesetre a 2021-es CES-en, január 12-én debütálhat. 

Ez utóbbiból sima Radeon RX 6700 is érkezhet. A kódnevek alapján találgatva a szakértők arra számítanak, hogy a Radeon RX 6900 XT is kaphat egy erősebb utódot.

Hirdetés

Nem kizárt azonban egy mobilos GPU vagy olcsóbb asztali kártyák érkezése sem. Biztosat tehát nem tudnak egyelőre a szivárogtatók. 

Komachi Ensaka kiszúrt továbbá egy Nashira Point kódnevű Radeon kártyát is, erről azonban szintén nem tudni, hogy valamelyik fenti vezérlő lehet vagy egyszerűen csak egy belső kódnév, amit már kiadott termékhez használ az AMD. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.