Hirdetés

Újabb Snapdragon-alapú windowsos eszközök közelednek



|

A jelentések szerint a Samsung és a Xiaomi is Snapdragon chippel szerelt laptopokon dolgozik.

Hirdetés

Az ASUS és a HP elsőként mutatták be az olyan Windows 10-es gépeiket, amelyekben már Qualcomm Snapdragon 835-ös lapka dolgozik. Ennek ellenére tudjuk, hogy további gyártók is csatlakoznak, a Lenovonak is lesz ilyen PC-je. 

Hirdetés

A Fudzilla jelentései szerint azonban még több vállalat szállna ringbe, a Samsung és a Xiaomi egyaránt olyan windowsos eszközöket fejleszt, amelyekben Snapdragon SoC van. 

Sajnos egyelőre nem sokat tudni a Samsung és a Xiaomi megoldásairól, azonban szinte biztosra vehetjük, hogy lapos, könnyű és passzív hűtéssel rendelkező, hosszú üzemidejű laptopokról van szó, amelyek azonnali bekapcsolásra képesek és LTE-támogatással bírnak. Az új kategóriába elvégre éppen ezekben tűnik ki. 

A korai mérési eredmények szerint olyan teljesítményre számíthatunk, mintha az Intel Apollo Lake processzorait dolgoztatnánk - azonban a Qualcomm chipes megoldások drágábbak lesznek, cserébe a mindig bekapcsolt és mindig online funkciók nagy erősséget jelenthetnek. 

A Fudzilla találgatásai alapján a Xiaomi megpróbál majd alávágni a riválisainak, és kedvezőbb árazással dolgozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.