Hirdetés

Újabb veterán hagyta el az AMD-t



|

Majdnem két évtizedig volt a cégnél Chris Hook, aki most távozik az AMD-től.

Hirdetés

Nem is volt még olyan régen, hogy az AMD egyik magas rangú vezetője, Raja Koduri elhagyta a vállalatot, majd a rivális Intelnél kötött ki, ahol az újonnan létrehozott Core and Visual Computing Group vezetését bízták rá. Most újabb kulcsember távozik az AMD-től. 

Hirdetés

Chris Hook nagyjából két évtizedig volt a cégnél, mostanában a Radeon Technologies' Group marketingosztályának vezetését segítette. 

Hook egy facebookos bejegyzésben bővebben is beszélt a távozásáról. Elárulta, hogy amikor először csatlakozott a céghez, akkor az ATI-nak volt még dohányzóterme, csak egy TV volt az irodában, a 320 x 240-es felbontás pedig abszolút csúcsnak számított. 

A távozás időzítése miatt többen azt találgatják, hogy vajon mire készül Hook. Egyes tippek szerint ő is az Intelhez tart, már csak azért is, mert ő és Raja Koduri jól ismerik egymást, az Intelnek pedig idővel szüksége lesz ilyen emberekre, ha saját videokártyákat akar a piacra dobni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.