Hirdetés

Újabb zsebszámítógépekkel készül a GPD



|

Jönnek a következő-generációs apró GPD számítógépek, amelyek alapvetően az UMPC-s piacot támasztják fel.

Hirdetés

Az elmúlt évek apró gyöngyszemei közé volt sorolható a kínai GPD, amely újra és újra érdekes, mini számítógépekkel jelentkezett. A GPD Win például olyan zsebszámítógép, amely egyben windowsos gamer-PC is. Jelenleg nincs hasonló a piacon, eközben a GPD Pocket sorozat pedig mondhatni újraélesztette az UMPC-s kategóriát. 

Hirdetés

Ezek a termékek persze csak a vásárlók egy szűk rétegének kedveznek, tehát a GPD nem tör világuralomra. Japán források szerint azonban a következő években újabb termékeket dobna piacra a GPD. 

A részletekről egyelőre nincs túl sok hír, de annyit tudni, hogy a harmadik-generációs Win és Pocket eszközök 2020-ban jelennek meg. 2019-ben pedig két teljesen új eszközt tervez bemutató a gyártó. Egyelőre nem tudni, hogy miről van szó, de a tippek szerint okostelefont vagy tabletet is villanthat a GPD, vannak, akik pedig még nagyobb meglepetésben reménykednek (figyelembe véve a nem mindennapi termékeket). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.