Hirdetés

Ujjlenyomat-olvasót rejt a Microsoft modern billentyűzete



|

Az új modern billentyűzetet egy új modern egér is kíséri, mindkettő passzol a Surface családhoz.

Hirdetés

A Microsoft csendben mutatta be a legújabb kiegészítőit, a Modern Keyboardot és a Modern Mouse-t. A következő-generációs egér és billentyűzet értelemszerűen a Windows 10-hez készültek, és minden tekintetben passzolnak a Surface családhoz. 

Hirdetés

A billentyűzet alumínium keretet kapott, nagyon strapabíró, és az Alt, valamint a Ctrl gombjai között egy külön ujjlenyomat-olvasót is rejt. Ezüst és szürke kivitelben létezik, vezetékkel és Bluetooth 4.0-án keresztül egyaránt használható. 

Az akkuja újratölthető, a Windows 10 mellett a Windows 8-cal és 8.1-gyel, a Windows 10 Mobile-lal, az Androiddal és a macOS-szel is kompatibilis, amíg az eszköz legalább Bluetooth 4.0-t használ. A legjobban a Windows 10-es Surface Studio, Pro és Laptop eszközökkel működik persze. 

Az új egér sima és lekerekített külsőre épít, szinte láthatatlan gombokkal és fém görgetőkerékkel. Szintén Bluetooth 4.0-val működik, két AAA akkuval üzemel, és ugyanúgy közel bármivel használható. 

A két újdonság 50 és 130 dollárba kerülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.