Hirdetés

Ultra monitorokat visz a CES-re az LG



|

Nagyon komoly megjelenítőkkel készül a 2019-es CES-re az LG: az egyik modell 49 hüvelykes, és dupla QHD-s felbontást használ.

Hirdetés

Az LG a 2019-es CES-en két új monitort is bemutat majd, amelyek az Ultra sorozatát erősítik. Közeledik az UltraWide és az UltraGear termékcsalád. 

Hirdetés

Az UltraWide szériát a 49WL95 monitorral indítja el az LG. Ez egy 49 hüvelykes, IPS-paneles óriás, dupla QHD-s, vagyis 5120 x 1440-es felbontással és 32:9-es képaránnyal. Akár tripla képernyős módban is bevethető ez a modell, ami az sRGB-t 99 százalékban fedi le. A HDR10-es tartalmak szintén támogatottak, a fényerő pedig 350 nit lesz. Csatlakozókból USB-C, két HDMI, DisplayPort és négy USB 3.0 jár. 

A 38GL950G már az UltraGear sorozatba tartozik, és Nano IPS technológiát használ. Támogatja az NVIDIA G-Syncet és a 144 Hz-es képfrissítést is. A 38 hüvelykes átmérőjű panel hajlított, 3840 x 1600-as WQHD+ felbontást használ, 21:9-es képaránnyal. A 450 nites fényerő azt jelenti, hogy a HDR-tartalmak is támogatottak. Csatlakozóból erre a modellre egy HDMI, egy DisplayPort és három USB 3.0 jutott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.