Hirdetés

Univerzális driverekkel újított az Intel



|

A Microsoft megváltozott követelményeihez az Intel is igazodik, ezért aztán érkeznek a Windows Modern Driverek.

Hirdetés

A Microsoft módosításai miatt a hardverek meghajtóprogramjai innentől kezdve másképp működnek a Unisersal Windows Platformon (UWP), a Windows 10-ben és a Windows Server 2019-ben. 

Hirdetés

Az ilyen operációs rendszereket használó hardverek Windows Modern Drivereket alkalmazhatnak, más néven Universal Windows Drivereket. A Microsoft a Windows 10 1809 (RS5) verziójától kezdve megköveteli a Windows Modern Driverek használatát, ezért az Intel elkezdte közzétenni a saját frissített meghajtóprogramjait. 

2018. novemberétől tehát bármilyen driverfrissítés is érkezik az Intel termékekhez a kapcsolódó Microsoft platformokon, az már Windows Modern Driver lesz. 

Ha valaki egy meghajtóprogramot Windows Modern Driverre frissített, akkor később még lesz lehetősége visszaállni a hagyományos driverre. Ez azonban nem javasolt, ugyanis meglehetősen komplex eljárást igényel, ami végül a rendszer instabilitását okozza. Főleg a grafikus driver kapcsán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.