Hirdetés

Ütős gépházakkal jelentkezik a Zalman



|

Ha most készülsz PC-t építeni, talán érdemes vetned egy pillantást a dél-koreai cég újdonságaira.

Hirdetés

1999-es megalapítása óta a Zalman stabil szereplővé nőtte ki magát a PC tuning-piacon, a processzorhűtőktől a videókártyákon át a gépházakig változatos kínálattal vadásznak a vásárlókra. Nemrég bemutatott termékcsaládjuk az utóbbiak sorát gyarapítja, a Z8 névre keresztelt házból rögtön három változattal is előrukkoltak.

A standard Z8, a Z8 MS, valamint az edzett üveggel ellátott Z8 TG esetében ugyan egyelőre még nem árulták el a megjelenési dátumot és az árat sem, a specifikációkat viszont legalább ismerjük. Alapvetően mindhárom kiadás hasonló megjelenéssel bír és a felfogatási pontjaik is azonosak, tehát az alkatrészekkel való kompatibilitás tekintetében sincs köztük különbség. Közös jellemzőjük még a beépített mágneses porszűrő is, amit egyik modellből sem spóroltak ki.

Hirdetés

Ezenkívül a Z8 összes változata négy darab 120 mm-es hűtőventilátorral érkezik, melyekből három az előlapon, egy pedig a hátoldalon kapott helyet, biztosítva a megfelelő légáramlást. A gépházakon azonos az előlapi I/O-panel is, egyetlen USB 2.0 porttal, két USB 3.0 porttal, valamint az elengedhetetlen jack bemenettel.

A Z8-széria tagjai maximum 350 mm-es VGA-kat, 160 mm magas processzorhűtőket, illetve 180 mm hosszú tápegységeket képesek befogadni. A standard Z8-ban a Z8 MS-hez képest csupán az RGB-s ventikről kell lemondanunk, míg a csúcsot jelentő Z8 TG-nél az edzett üvegre cserélt előlapi rács jelenti a bónuszt.

Neked hogy tetszenek a Z8-as gépházak?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.