Hirdetés

Ütős lesz az MSI MEG Z390 GODLIKE alaplapja



|

Felsorakoztak az MSI újdonságai: hét új alaplappal várja majd az Intel Z390 Express lapkakészletét a gyártó.

Hirdetés

Az MSI összesen hét új LGA1151-es alaplappal készül az Intel közelgő Z390 Express lapkakészletére. Az Intel természetesen ilyen új alaplapokat ajánl azoknak, akik a legtöbbet szeretnék majd kihozni a közelgő 8-magos processzorokból. 

Hirdetés

Az MSI újdonságai a következőek lesznek: MEG Z390 GODLIKE, MPG Z390 Gaming Pro Carbon, MPG Z390 Gaming Pro Edge, mini-ITX MPG Z390I Gaming Pro Edge, Z390 Gaming Plus, MAG Z390 Tomahawk, Z390-A Pro. Az MSI a lehető legtöbb módon igyekszik megkülönböztetni a termékeit. A csúcsot jelenleg a MEG jelenti, egy hajszállal ez alatt, a felső középkategóriát pedig az MPG képviseli. A MAG a belépő- és a középkategóriát jelenti. 

Aki a Core i9-9900K-ból a legtöbbet akarja kihozni, annak az MSI szerint egy MEG Z390 GODLIKE-ra lesz szüksége. A megerősített CPU VRM mellett ezt U.2 port, HDMI streaming kártya és monokróm LED-kijelző jellemzi, na és persze öt M.2-es PCIe SSD-vel is boldogul az alaplap. 

Az MPG Z390 Gaming Pro Carbon prémium audiót és hálózati vezérlést kínál, még WLAN is van. A VRM itt csak 10-fázisú, illetve csak két M.2 slot van. Ugyanerre a PCB-re épít az MPG Z390 Gaming Edge AC, de gyengébb audióval, nem aranyozott hátlapi csatlakozókkal és kevesebb porttal. 

Az MPG Z390I Gaming Edge AC már mini-ITX-es megoldás, 5-fázisú VRM-mel és M.2-2280 slottal. A minőségi audio és az Intel WLAN innen sem hiányzik, persze az RGB-s fények sem. 

A MAG Z390 Tomahawk a Tomahawk márkanevet erősíti tovább, ezüst és fekete színvilággal, és bár kevesebb az extra, azért az M.2-es SSD hűtött marad. Az MPG Z390 Gaming Plus és a Z390-A Pro alapvetően ugyanaz, de az előbbi színesebb, piros LED-jei vannak, é a PCB kivágása is más. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.