Hirdetés

Ütős lett a BenQ legújabb monitora



|

A 31,5 hüvelykes EX3203R 2560 x 1440-es felbontást, 144 Hz-es frissítést, FreeSync 2- és HDR-támogatást ígér.

Hirdetés

A BenQ újabb modellel bővítette a monitorainak a kínálatát: megérkezett az EX3203R. Bár semmilyen tekintetben nem korszakalkotó, a tudása azért tetszetős. 

Hirdetés

A 31,5 hüvelykes VA-panel 2560 x 1440-es felbontással és 144 Hz-es képfrissítéssel dolgozik. Az 1800R értékű hajlításnak hála a monitor minden pontja egyenlő távolságra van a felhasználó szemeitől. 

A gyártó az AMD FreeSync 2 technológiáját is bevetette, aminek hála a gamerek számára is érdekes lehet ez a megjelenítő. A BenQ szerint egyébként a monitor HDR-képes is. A kijelző fényereje négyzetméterenként 400 cd lehet maximum. Ez persze a legalsó értéke annak, amit az AMD elfogad. 

A nem HDR-jellegű tartalmaknál a monitor maximális fényereje 300 cd per négyzetméter. A DCI-P3 lefedettsége 90 százalék, a csatlakozók tekintetében pedig két HDMI 1.4 portot, egy DisplayPort 1.2a-t, két USB 3.1-et és egy USB-C-t találunk. Sajnos a pontos vételárat nem mellékelte a BenQ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.