Hirdetés

Ütős mini laptop lett a One Mix 3s Platinum Edition



|

Intel Core i7-8500Y processzor kerül a One Netbook igen erős, de mindössze 8,4 hüvelykes laptopjába.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy ha nem is lesz ilyen mindenkinek, a következő egyik őrületet akkor is a mini laptopok jelentik. A One Netbook több modellt is villantott az elmúlt időszakban, és nemrég kiderült, hogy a One Mix 3S-nek lesz egy drágább kiadása is. 

Hirdetés

Ez a One Mix 3S Platinum Edition, amibe Intel Core i7-8500Y processzort építenek a Core m3-8100Y helyett. Ez magasabb órajeleken dolgozik, illetve UHD 617-es grafikát kínál, ami szintén magasabb órajelekkel dolgozik, mint az UHD 615. 

Maradt a 8,4 hüvelykes, 2K-s kijelző, a 8600 mAh-s akkumulátor, a háttérvilágított billentyűzet és a 360 fokos zsanérok. A 16 GB RAM-ot 512 GB-os SSD egészíti ki. A Platinum Edition elvileg július 30-tól kapható a JD.comon, 1159 dollárnak megfelelő összegért - de más forgalmazók kínálatában is megjelenik majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.