Hirdetés

Ütős mini PC-vel rukkolt elő az ASRock



|

A kilencedik-generációs, 8-magos Intel processzorokat is támogatja a Z390 DeskMini GTX széria.

Hirdetés

Az ASRock nemrég bemutatta a Z390 DeskMini GTX szériáját. Az új mini PC-k még az Intel kilencedik-generációs, 8-magos LGA1151-es processzorait is támogatják, ráadásul akár 32 GB DDR4-4000-es memóriával is használhatóak. Pedig a gépház mindössze 2,7 literes. 

Hirdetés

Az új DeskMini GTX széria USB 3.1-es csatlakozókat is kínál (C- és A-típust egyaránt), akár 10 Gbps-os átvitelt lehetővé téve. Beépített, testre szabható RGB-s világítás is létrehozható a LED-es csíkokkal. Az eszközök szinkronizálását a Polychrome RGB szoftver segíti. 

Az új modellek az Intel Z390-es lapkakészletére építkeznek. Videokártya terén NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 GB-os áll a felhasználók rendelkezésére. 

Az apró gépek összesen 5 adattárolóval birkóznak meg: három darab Ultra M.2 PCIe Gen3 x4 slot és két darab SATA port található a microSTX-es alaplapon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.