Hirdetés

Ütős processzorhűtő lett a Matterhorn Threadripper



|

Az Alpenföhn újdonsága az AMD TR4 foglalatba illeszthető Threadripper processzorait szolgálja ki.

Hirdetés

Az Alpenföhn bemutatta a Matterhorn Threadrippert, ami a népszerű, torony típusú Matterhorn processzorhűtőinek a legújabb, különleges változata. 

Hirdetés

Ez a hűtőegység az AMD TR4 (SP3r2) foglalatba illeszthető HEDT szériás Threadripper processzorait támogatja. A réz talpat megnövelték, így az IHS-t teljes mértékben lefedi. Ehhez 6 darab, egyenként 6 milliméteres réz hőcső kapcsolódik, majd vezet az alumínium lamellákból álló hűtőbordához. 

A Wingboost 2 ventilátor 120 milliméteres, és az új kiadás kedvéért áttervezték. 500 és 1500 RPM között tud működni, óránként 106 köbméter levegőt szállít 18,2 dBA zajszint mellett. A 138 x 100 x 158 milliméteres processzorhűtő nagyjából 1 kilogrammot nyom a mérlegen. Azt sajnos nem tudni, hogy a Threadripper 2990WX CPU-val megbirkózik-e, és az ára is ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.