Hirdetés

Ütős táblagép lett a Google Pixel Slate



|

599 dollártól fölfelé lesz elérhető a Google új, Chrome OS rendszert futtató táblagépe, ami állítólag egy PC kiváltására is alkalmas.

Hirdetés

A 2015-ös Pixel C óta először mutatott be táblagépet a Google. Ez azonban nem Android rendszert futtat, hanem Chrome OS-t. Ami egy ideje már androidos appokat is tökéletesen kezel. 

Hirdetés

A prémium Google Pixel Slate 3000 x 2000-es felbontású kijelzőt kapott, az ujjlenyomat-olvasót a bekapcsoló gombba építették. A tabletbe akár 16 GB RAM is fér, és billentyűzetes tok is vásárolható hozzá. Nem ez az első Chrome OS-alapú tablet, de ez a legjobb, ez tudja a legtöbbet, és ez a legdrágább is. Az indulóára 599 dollár, plusz a kiegészítők: 199 dollár a billentyűzet, 99 dollár a toll. 

A Google szerint akár egy asztali PC kiváltására is alkalmas a Pixel Slate, amely alapvetően válasz a Microsoft Surface Pro gépre. Az alapmodellbe Celeron 3965Y CPU kerül, de akár Core i7-8500Y is kérhető. Nem ezek persze a legerősebb Intel processzorok, de az 5 wattos Amber Lake-Y chipeknek hála a készülék passzív hűtésű. 

Az előlapra sztereó hangszórópár és 8 megapixeles kamera jutott, a hátlapra szintén 8 megapixeles. Ez portréfotózásra is alkalmas. A digitális toll támogatja a Wacom AES technológiát. A tabletben benne van a Titan Security biztonsági chip, a billentyűzete háttérvilágított, lekerekített és csendes gombokat kínál. Tölteni nem kell, a támasz pedig bármilyen szögben állítható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.