Hirdetés

Ütősek lettek az EVGA GeForce RTX 2070 Super Ultra+ videokártyái



|

Kicsit már-már túlzóak is az új modellek nevei, de szerencsére a specifikációkat is felturbózta a gyártó.

Hirdetés

A videokártyák piacán a gyártók igyekeznek érdekes fantázianevekkel megkülönböztetni az egyedi, testre szabott termékeiket, és előfordul, hogy már-már túlzásba esnek a kifejezésekkel és fantázianevekkel. Az EVGA sem az egyszerűségre törekedett, amikor elnevezte a két új GeForce RTX 2070 Super kártyáját. 

Hirdetés

Az EVGA GeForce RTX 2070 Super FTW3 Ultra+ és a GeForce RTX 2070 Super XC Ultra+ egyaránt Turing architektúrára építenek, a GDDR6-os meria effektív órajele 15 500 MHz, a 256 bites memóriabusz mellett a memória-sávszélesség 496 GB per másodperc lehet. Az XC-s verzió a GPU-t 1800 MHz-en is tudja hajtani, míg a prémium FTW3 erre is rálicitál, 1815 MHz-es értékkel. 

Mindkét kártyát 215 wattos TDP-érték jellemzi. A prémium megoldás három ventilátoros hűtőt kapott, a másik kártyát két légkavaró hűti. A hűtőegységek miatt mindkettő 2,75 slotot foglal a PC belsejében, vagyis igazából 3 férőhelyet vesznek el. RGB-s világítás mindkettőnél akad. 

Az 599,99 és 569,99 dolláros kártyákon három DisplayPort 1.4, egy HDMI 2.0b és egy USB-C port is akad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.