Hirdetés

Üzenetküldőkkel erősített az újjászületett Opera



|

A frissített kezelőfelület mellett adott a Facebook Messenger, a Telegram és a WhatsApp is.

Hirdetés

Miután az Opera böngésző fejlesztői korábban beépített reklámblokkolóval és VPN-nel igyekeztek felhívni a termékükre a figyelmet, most megérkezett az Opera új verziója, az Opera Reborn

Hirdetés

A megújult kezelőfelület mellett olyan funkciók is akadnak, amelyek a kísérleti jellegű Opera Neon böngészőből kerültek át. Többek között három népszerű üzenetküldőt is beépített az Opera. 

Aki a Facebook Messengeren, a Telegramon vagy a WhatsAppon szokott beszélgetni, az innentől kezdve közvetlenül a böngészőből teheti ezt meg, új lap vagy beépülő telepítése nélkül. Természetesen bármelyiket ki lehet lőni, ha nincs rá szükség. Sajnos egyelőre csak ez a három támogatott, de a jövőben bővülhet a lista. 

Az Opera Reborn emellett új ikonokat, animációkat, egy világos és egy sötét friss témát is kapott. 

A böngésző képes továbbá az oldalak automatikus újratöltésére, ha be- vagy kikapcsoljuk a reklámblokkolást. Figyelmeztet továbbá a szöveges mezők kitöltésekor, ha a weboldal nem HTTPS-kapcsolatot használ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.