Hirdetés

Vadonatúj RTX 30-as kártyával jön a Samsung gamer laptopja



|

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Book Odyssey, ami egy elegáns gamer laptop lesz RTX 3050 Ti-jal.

Hirdetés

Egy egész sornyi új Galaxy laptopot mutatott be a mai nap folyamán a Samsung. Míg a Galaxy Book Pro és Pro 360 inkább a mindennapokban segítenek és nem túl erőforrásigényes munkákat végezhetünk velük, addig a Galaxy Book Odyssey kimondottan a gamereket célozza - ugyanakkor lehet, hogy őket pusztán a leírás alapján nem nyűgözi majd le a belső.

2021 augusztusában kerül majd piacra a 15,6"-es FullHD TFT LCD kijelzővel rendelkező noti, amibe 11. generációs Intel Core Tiger Lake H processzort, egy Nvidia RTX 3050 Ti Max-Q vagy RTX 3050 Max-Q GPU-t, valamint akár 32 GB RAM-ot szerelnek. SSD-ből akár 2 TB-ot is választhatunk, és könnyen cserélhetjük, bővíthetjük a tárhelyet és a memóriát, ha úgy látjuk jónak.

Hirdetés

Csatlakozókból van egy HDMI, 2 USB Type-C, egy Ethernet (de a Wi-Fi 6 is támogatott) 3 USB 3.2, valamint egy Micro SD és egy 3,5-es jack. Kamerája 720p-s. Külön odafigyeltek a hűtésre, fejlett rendszer biztosítja, hogy a gép nagy terhelés alatt se égjen le, az energiát pedig egy 135W-os USB Type-C töltőn keresztül nyeri. Mindössze 1,85 kg-ot nyom. 1399 eurós induló árral számolhatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.