Hirdetés

Vajon minek kriptovalutás domain az Amazonnak?



|

Három új kapcsolódó domaint regisztrált az Amazon - megy a találgatás, hogy miért.

Hirdetés

A jelentések szerint három új domaint regisztrált a héten az Amazon. Ez alapesetben szinte senkit nem érdekelne, azonban a domainnevek egyediek, és mind kriptovalutához kapcsolódik. 

Hirdetés

A három webcím a következő: amazonethereum.com, amazoncryptocurrency.com és amazoncryptocurrencies.com. A regisztrációs információk alapján mind az Amazon Technologies Inc.-hez tartozik, ami az Amazon.com Inc. leányvállalata. 

Jelen pillanatban nem lehet biztosra megmondani, hogy ezek minek kellenek az Amazonnak. 

A leglogikusabb magyarázat, hogy egyszerűen csak védi a cég az Amazon márkát - így tett 2013-ban is, amikor regisztrálta az amazonbitcoin.com-ot. Innen az Amazon kezdőoldalára irányította az embereket. 

Azok, akik rejtett terveket vizionálnak a történtek mögött, mást gondolnak. Szerintük az Amazon végre fejest ugrik a digitális pénz világába, és hamarosan elfogadja ezeket a vásárlásoknál. Ennek ellentmond, hogy az Amazon Pay alelnöke a múlt hónapban arról beszélt, nincsenek ilyen irányú terveik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.