Hirdetés

Vájtfülű gamerek, tartalomgyártók és streamerek egyaránt örülni fognak a Creative újdonságának



|

A Sound Blaster GC7 egy könnyen kezelhető, jó minőségű, és persze RGB-áradatban fénylő DAC kifejezetten játékosoknak.

Hirdetés

Kifejezetten játékosoknak, streamereknek és tartalomgyárosoknak szállított új DAC-t a Creative: az USB Type C-vel felszerelt Sound Blaster GC7 nem is csak PC-hez vagy Machez, de PlayStation 4-hez vagy 5-höz, sőt, még a Nintendo Switch tulajainak is bátran ajánlják.

A Sound Blaster GC7 megkapta a Creative szintén Sound Blasterre keresztelt audiofeldolgozási technológiáját, valamint a cég Super X-Fi-nak hívott fejhallgató-holográfiáját is, emellett pedig 24 bites/192 kHz-es felbontással, valamint letisztult gombkiosztással egyaránt felvértezték.

Hirdetés

Az utóbbit erősíti négy darab, egészen az RGB világításig is programozható gomb, amivel az előre lementett beállítások közt váltogathatunk, de a többi elérhető kapcsoló, valamint a hangerő- és mikrofonszabályzó is szintén kényelmesen kezelhető, akár már játék és stream közben is.

Emellett 3,5 mm-es mikrofon-, illetve headset-bemenet, valamint vonal ki- és bemenet is helyet kapott a DAC-n, ahogy optikai be- és kimenet is. Mindezért a Creative 150 eurót (kb. 54 ezer forintot) kér el a hivatalos honlapon.

Alant nemcsak hivatalos gyártói képeket, de termékvideót is megtekinthettek:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.