Hirdetés

Valami nagy és rejtélyes dologra készül az NVIDIA



|

Az NVIDIA, az MSI és az ASUS egy rejtélyes eszközt mutogatnak a Twitteren - mennek a találgatások, senki sem tudja, hogy mire készülnek.

Hirdetés

Az NVIDIA, az MSI és az ASUS egyaránt egy új, rejtélyes terméket mutogatnak a Twitteren. A videoklip nagyon rövid, de mivel az NVIDIA GeForce, MSI Gaming és ROG Global fiókok tették ki, ezért szinte biztos, hogy valami olyan dologról van szó, amit játékosoknak szánnak. Nem túl meglepő módon mennek a találgatások. 

Hirdetés

Első pillantásra egy lapos és könnyű laptopnak tűnik, ami a klipben látható. Egyesek szerint egy NVIDIA Shield laptop lehet. Mások szerint összehajtható táblagépről van szó, dupla kijelzővel. Vagy talán egy dupla kijelzős laptopról. Billentyűzet ugyanis nem látszik, a készülék kinyitása pedig arra utal, hogy több képernyőt is tartogathat. 

A visszafogottabb elképzelések szerint olyan laptopokról van szó, amelyek a GeForce GTX 1650 vagy a GeForce GTX 1660 Ti mobilos verzióját tartalmazzák. Ez jóval valószínűbb forgatókönyv, és nem is lenne meglepő. Ennek az elképzelésnek viszont ellentmond, hogy az MSI és az ASUS is ugyanazt a kedvcsinálót osztotta meg. Persze mindkettő az NVIDIA gyártópartnere, de a többi ilyen cégnél nem látható a klip. 

Szerintetek jön az NVIDIA szuperlaptopja, vagy egyszerűen csak új mobilos GPU-k érkeznek? 

Frissítés: újabb videó érkezett, a képernyőn a Mátrixból ismerős zöld kód látható, és ezúttal a billentyűzet is látható. Egy sasszemű felhasználó kiszúrta, hogy az 1-es és a 6-os gomb zölden világít, vagyis fény derült a titokra. Jönnek a GeForce GTX 16-szériás gamerlaptopok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.