Hirdetés

Van megoldás a zajos gamer-PC-re, ezt kell tenned, ha már megőrjít a visítása



|

Tudtad, hogy lehet csendesebb és akár gyorsabb is videokártyád házilag, fillérekből? Így csináld, ha elég bátor vagy.

Hirdetés

Ritka az elégedett gamer, mint a fehér holló. Kellően erős CPU? Bárcsak. Kihasználhatatlanul gyors VGA? Ilyen nem létezik! Viszont legyen bármilyen gyors is játékra szánt PC-d, egy biztos: elvárás, hogy csendes legyen. Sajnos azonban ez az idő múlásával megváltozhat és a 2-3 éve összeszerelt, vagy akár még öregebb számítógéped bizony könnyedén felhangosodhat. Ennek csillapítására sokféle trükk létezik az egyszerűbbtől a bonyolulton át a költségesig. Mi most a középsőt mutatjuk meg, amikor nem csupán egy szimpla portalanítástól vársz csodát.

Na jó, azért itt már egy kisebb pucolás is sokkolóan hatásos lenne
Na jó, azért itt már egy kisebb pucolás is sokkolóan hatásos lenne

Figyelem! A cikkben leírtak a legtöbb komponens-gyártó termékének esetében automatikus garanciavesztéssel járnak! A leírt folyamat emellett veszélyes és akár a hardver javíthatatlan meghibásodását is okozhatja. Ha viszont sikerrel jársz, az eredmény lehengerlő lesz.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.