Hirdetés

Vannak még aggályok a 3dfx visszatérése kapcsán



|

Bár egy Twitteren megosztott közlemény azt hirdeti, hogy felébred álmából a 3dfx brand, nem biztos, hogy valóban megvalósul a nagy visszatérés.

Hirdetés

Július 31-én adtunk hírt arról, hogy a 3dfx visszatér, gyártója pedig világraszóló bejelentést ígért augusztus 5-ére, de a ma megjelent közlemény után mindenki bizonytalanná vált. A 3dfx Interactive Twitter-fiók posztjában olvasható információk szerint a jogokat egy Jansen Products nevű befektetőcég szerezte meg, és épp azon dolgozik, hogy levédesse a 3dfx elnevezést.

A tervek szerint már az idei év végén érkeznek az első videokártyák, sőt, később okostelefonok, okostévék és hangrendszerek is készülnek.

Hirdetés

Van azonban néhány dolog, amit érdemes figyelembe venni, mielőtt beleéljük magunkat, hogy gépeinkben 20 év után újra Voodoo kártya düböröghet. A Jansenről semmit nem találni, és hitelességét nem erősíti, hogy az Nvidia ügyvezetője, Jen-Hsun Huang Jensen néven is ismert.

A 3dfx jogai ráadásul annak idején az Nvidiához kerültek, és nem valószínű, hogy a cég meg akar válni tőlük, még ha nem is használja őket már jó ideje.

Holnap elvileg választ kapunk néhány fontos kérdésre, addig maradunk az Nvidia és az AMD kínálatánál (meg majd az Intelénél).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.