Hirdetés

Várat magára a 16-magos AMD Ryzen processzor



|

A harmadik-generációs Ryzen processzorok csak a 7 nm-es EPYC CPU-k után jelennek meg.

Hirdetés

Az AMD nemrég arról árulkodott, hogy mikor dobja piacra a harmadik-generációs, immáron Zen2 architektúrára építő Ryzen processzorait. 

Hirdetés

Lisa Su, az AMD ügyvezetője elárulta, hogy a 7 nm-es Ryzen processzorok csak a 7 nm-es EPYC CPU-k után jelennek meg (fordítva tehát, mint az első-generációnál). Mindez azt is jelenti, hogy a 16-magos asztali Ryzen processzorokra is tovább kell várni, idén már biztosan nem jönnek. 

A 7 nm-es Rome lapka egyébként a második-generációs EPYC processzorok lelke, és a 7 nm-es Zen2 architektúrára épít. Ez kerül a harmadik-generációs Ryzen processzorokba is. Az első mintákat már szétküldték, tesztelésre és hitelesítésekre várnak. Az első EPYC-termékek 2019-ben jelennek meg. 

Az AMD-nek összességében nem lesz azonnali válasza az Intel 14 nm-es, 8-magos Whiskey Lake lapkájára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.