Hirdetés

Vega 9 grafikával jöhet az AMD Ryzen 5 3550U



|

A Geekbench adatbázisa arra utal, hogy Vega 9 grafikus vezérlést kap a chip.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy az AMD messze nem végzett a Picasso APU-kkal, újabb modell közelít. A Ryzen 5 3550U a Ryzen 5 3550H 15 wattos verziója lesz, nemrég pedig felbukkant a Geekbench adatbázisában. 

Hirdetés

Az U szériás chipek a Picasso családban az alacsony fogyasztásra és a hatékonyságra koncentrálnak, míg a H széria a gamerekre. A Ryzen 3000 szériás APU-k eredetileg januárban érkeztek, de a jelek szerint újabb modellekre számíthatunk az AMD-től. 

A Ryzen 5 3550U egy 4-magos, 8-szálas chip lesz, az L3 cache mérete 4 MB, az alap órajel 2,1 GHz, boost mellett ez 3,69 GHz-ig emelkedik. 

A chip integrált GPU-ja 9 számítási egységet használ, tehát Vega 9-es integrált grafikáról van szó, ami 1300 MHz-en üzemel. Ez 10,85 százalékkal nagyobb teljesítményre képes, mint a Vega 8, ami egy extra számítási egységnek és 100 MHz-es plusz órajelnek köszönhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.