Hirdetés

Végre frissül a Mac mini



|

Az "olcsónak" mondott MacBookot egy Mac mini Pro asztali géppel kísérheti az Apple, ez utóbbi viszont Apple-mércével is drága lehet.

Hirdetés

Több olyan Apple termék is akad, amelyből lassan ideje lenne, hogy új verziót adjon ki az Apple. A Bloomberg szerint kettő is hamarosan frissül, azonban nem feltétlen úgy, ahogy azt gondolnánk. 

Hirdetés

A Bloomberg megerősítette a korábbi pletykákat, amelyek szerint az Apple kiad majd egy új laptopot, ami nagyon hasonlít a MacBook Airre, de a kijelző keretei vékonyabbak lesznek, illetve ezúttal már Retina kijelző kerül a notebookba. Azt nem tudni, hogy ennek mi lesz a neve (lehet, hogy ez a MacBook Air utódja lesz), de a Bloomberg szerint ez számít majd az Apple olcsó laptopjának. Természetesen ez a komplett mezőnyt nézve drága gépet jelent. 

A szivárogtatók kitértek arra is, hogy 2014 óta most először végre a Mac mini asztali számítógép is frissülhet. Az új modellt azonban nem a belépőkategóriába szánja majd az Apple, és nem is tartja meg a 499 dolláros árcédulát. 

Az apró gépből Mac mini Pro lesz, új tárhellyel és processzorokkal, és sokkal többe kerül majd, mint az eddigi verziók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.