Hirdetés

Végre RGB-s merevlemezed is lehet



|

Az ASUS bemutatta az FX külső merevlemezeit, amelyek teljes AURA Sync-támogatást kínálnak.

Hirdetés

Bár egyesek nem kedvelik, hogy ha valamilyen termék a gamereknek készül, akkor az már rögtön RGB-s világítást is kínál, azért olyanok is vannak, akik szívesen szinkronizálnák a külső merevlemezük RGB-s világítását a számítógépházéval. 

Hirdetés

Az ASUS segít, ugyanis az új, FX szériás külső merevlemezei éppen erre képesek. A Strix-szerű dizájn már alapvetően különleges, ahogyan a szálcsiszolt alumínium borítás is tetszetős. A külső HDD-k nagy előnye a teljes AURA Sync-támogatás. 

Az FX szériás külső merevlemezek 256 bites AES titkosítással dolgoznak, és beépített adatmentő szoftvert is kínálnak. Az ASM1153E kontroller USB 3.1-es (Gen. 1) kapcsolódást tesz lehetővé. 

A külső merevlemezek 128 x 80 x 16,3 milliméteresek és csupán 145 grammosak. 1 és 2 TB-os kapacitásban léteznek az újdonságok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.